ZIMA, ZIMA, E PA ŠTA!

Veljača je započela velikim uzbuđenjem zbog nastupa na dječjoj karnevalskoj povorci na kojoj je sudjelovalo i osam malih „Pačića“ ronioca! Bio je to događaj za pamćenje i ponosni smo na veseo nastup naših ronioca.

Sredina veljače smanjila je broj djece u skupini, gripe, viroze, kozice nisu nam dale mira, no „Pačići“ su i to hrabro i snažno prebrodili pa se krajem veljače naša skupila krenula popunjavati. Veljača/prevrtljača podarila nam je niz sunčanih dana koje smo iskoristili za igru u obližnjem parku u društvu naših prijatelja „Macaklina“. Posjetili smo i kino u Dječjoj kući te pogledali niz hrvatskih edukativnih animiranih filmova. Svaka takva prilika uči nas pristojnom ponašanju u kulturnim ustanovama. Veselo maškarano doba završeno je presudom pustu, zabavom i pjesmom!

Pjesma i svirka postali su naša svakodnevnica jer nas je projekt „Glazba“ jako zainteresirao i otkrio neke nove talente, no za ta iznenađenja strpiti ćete se do naše sljedeće objave!

Podijelite objavu ...

golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Rujan u skupini Pingvini

Ove pedagoške godine našoj skupini pridružili su se novi prijatelji, djevojčica Buga i dječaci Matija i Vid te nas je sad 23. Rujan je mjesec