ZIMA, ZIMA, E PA ŠTA!

Veljača je započela velikim uzbuđenjem zbog nastupa na dječjoj karnevalskoj povorci na kojoj je sudjelovalo i osam malih „Pačića“ ronioca! Bio je to događaj za pamćenje i ponosni smo na veseo nastup naših ronioca.

Sredina veljače smanjila je broj djece u skupini, gripe, viroze, kozice nisu nam dale mira, no „Pačići“ su i to hrabro i snažno prebrodili pa se krajem veljače naša skupila krenula popunjavati. Veljača/prevrtljača podarila nam je niz sunčanih dana koje smo iskoristili za igru u obližnjem parku u društvu naših prijatelja „Macaklina“. Posjetili smo i kino u Dječjoj kući te pogledali niz hrvatskih edukativnih animiranih filmova. Svaka takva prilika uči nas pristojnom ponašanju u kulturnim ustanovama. Veselo maškarano doba završeno je presudom pustu, zabavom i pjesmom!

Pjesma i svirka postali su naša svakodnevnica jer nas je projekt „Glazba“ jako zainteresirao i otkrio neke nove talente, no za ta iznenađenja strpiti ćete se do naše sljedeće objave!

Podijelite objavu ...

golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Doviđenja vrtiću, dobar dan školo!

Završnim svečanostima oprostili smo se od prijatelja iz skupina “Pingvini”, “Ježići” i “Zečići”  koji u rujnu odlaze u školu. Želimo im puno uspjeha u školskim

Aktivnosti

“Školjkice” istražuju i čuvaju prirodu

Dolaskom proljeća  više vremena boravimo na vanjskom prostoru što bam pruža mogućnost da lakše istražujemo i uočavamo promjene u prirodi. Samim time su nam i