Zahvala za plemenitu inicijativu projekta „Škole za Afriku“

Dragi roditelji skupina „Bubamare“, „Sovice“ i „Leptirići“!

Zahvaljujemo se Vama i Vašoj djeci na humanitarnim prilozima u akciji „Škole za Afriku“ kojima se prikupio ­­­­­­­­­­­­­­­­­ iznos od ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ 885,00 kn. Ova novčana sredstva u Africi su dovoljna za školski komplet koji sadrži pribor za jednog učitelja i 80 učenika te za knjige i bilježnice za dva učenika za jednu školsku godinu. Nakon uplate doniranih sredstava, upućeno nam je pismo zahvale te nas veseli što su djeca našeg vrtića postala dio pozitivnih promjena za svoje vršnjake s afričkog kontinenta.

Iz pisma zahvale:

Puno hvala na poslanom izvješću i fotografijama koje šire radost, kao i na svim aktivnostima koje su djelatnici Dječjeg vrtića „Zlatna ribica“, Kostrena sa svojim mališanima proveli u sklopu programa „Škole za Afriku“! Bilo je divno čitati o različitim aktivnostima kroz koje ste zajedno učili o dječjim pravima, razvijali solidarnost za najranjiviju djecu te prikupljali sredstva za obrazovanje djevojčica i dječaka Madagaskara.

Želim vam da i u ovoj godini snaga vašeg zajedništva bude jača od svakog izazova te da humanitarne i edukativne aktivnosti pred vama budu ispunjene srećom darivanja najranjivijoj djeci i stvaranja svijeta dostojnog baš svakog djeteta.

Srdačno,
Ivana Delač
Schools for Africa and Volunteer Activities Coordinator

Podijelite objavu ...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...