Rujan u Sovicama

Dragi roditelji!

Šaljemo Vam jedan topli, veliki pozdrav u novoj pedagoškoj godini. Mjesec rujan obilježava prva ili ponovna prilagodba djece na vrtić, a za koju možemo reći da je prošla vrlo uspješno. Osmero novoupisane djece jako se lijepo snašlo u novoj sredini i prihvaćena su od ostale djece. U “Sovicama” vlada ugodna atmosfera gdje sva djeca uživaju u raznim igrama i aktivnostima.

Već početkom mjeseca, 10.rujna, obilježili smo Hrvatski olimpijski dan. To je manifestacija koju provodimo već niz godina, a promovira važnost bavljenja sportom. Tim povodom u našoj smo skupini razgovarali o dječjim sportskim aktivnostima, raznim vrstama sportova i njihovim pravilima. Vježbali smo i takmičili se te prošetali do Žurkova.

Veseli nas činjenica da sva djeca vole sportske aktivnosti i da je većina uključena u neke sportove (gimnastika, nogomet, plivanje, karate, kick-boxing, rukomet…) što znači da djeca od ranog djetinjstva njeguju ideju važnosti sporta za zdravlje.

Podijelite objavu ...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Listopad u Sovicama

Listopad je mjesec bogat raznim događanjima pa smo tako i mi u Sovicama uživali u istima.Ove godine Dječji tjedan (4.10-10.10.) obilježili smo raznim aktivnostima. Ovogodišnja

Aktivnosti

Školjkice – listopad

Tijekom mjeseca listopada u našoj skupini odvijale su se aktivnosti vezane za jesen i jesenske plodove. Pjevale su se pjesmice, brojalice, čitale slikovnice, likovno smo