POZDRAV PROLJEĆU

Dolaskom toplijih dana sve je više izlazaka i igre na vanjskom prostoru. Kako se budi priroda, bude se i zdrave navike u našoj skupini pa su brojne voćne aktivnosti obilježile „Zdravi tjedan“ u skupini. Banana, jabuka, kruška i malo mlijeka pretvori se vrijednim ručicama naših „Pačića“ u ukusni shake. Cijeđenje naranče, jabuke i mrkve u našem sokovniku pokaže se kao prava poslastica. Izradimo i plakat voća i povrća u centru kuhinje koji potakne djecu na nove imitatine i istraživačke igre.

S prijateljima iz skupine „Macaklini“ uključimo se u projekt „Planeti“ i posjetimo Astronomski centar u Rijeci.  U sklopu projekta pogledamo edukativni animirani film “Putovanje male zvijezde“.

Proljetnim vjesnicima unosimo vesele boje u naš boravak, a brojnim aktivnostima povodom nadolazećeg blagadana Uskrsa obilježimo buđenje prirode i dolazak toplijih dana. Naučite i vi stihove „Visibaba mala“:

„Visibaba mala“

Visibaba mala, zvoniti je stala

din din din, don don don, čujte mali zvon

din din din, don don don, čujte mali zvon.

Mala ptica ševa, veselo nam pjeva

živ živ živ, žav žav žav, zimi sad je kraj..

Trataratarata, jaglac trublju hvata

Hoja haj hoja haj, zimi sad je kraj.

Podijelite objavu ...

golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Novosti

Tjedan dobre dječje knjige

Povodom Tjedna dobre dječje knjige, u suradnji s Narodnom knjižnicom Kostrena, organiziran je susret s meteorologom Zoranom Vakula te predstavljanje njegovih slikovnica o meteorologiji. Tijekom

Aktivnosti

Čestitka Školjkica

Školjkice šalju najljepše želje, neka Vam Uskrs donese zdravlje i veselje!