Obavijest roditeljima vezana za Covid 19

Poštovani roditelji,

U našem je vrtiću jedan odgojitelj pozitivan na COVID-19 o čemu smo odmah po dobivenoj obavijesti obavijestili roditelje vrtićke skupine kojoj je prema uputi epidemiologa Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije preventivno određena mjera samoizolacije od 14 dana kao i roditelje svih ostalih polaznika. U skladu s uputama epidemiologa, od strane ovlaštene tvrtke provedena je i dezinfekcija svih prostora koje je koristila ova skupina.

Dolazak hladnijih dana i boravak u zatvorenim prostorima i inače pogoduju češćim prehladama i prijenosu različitih virusnih oboljenja u kolektivima poput našeg, stoga vas molimo da u ovim okolnostima s dodatnom pažnjom obratite pozornost na pojavu simptoma poput povišene tjelesne temperature, kašlja i hunjavice i izbjegavate dovođenje djeteta s takvim simptomima u vrtić.

Kako bismo spriječili daljnje širenje zaraze, molimo sve osobe koje dovode i odvode djecu iz vrtića da se kod dolaska u prostore vrtića pridržavaju epidemioloških uputa. Pored obaveznog nošenja zaštitnih maski za lice i držanja fizičke distance, preporuka je da dijete dovodi i odvodi samo jedna osoba, uz što kraće zadržavanje u prostorima vrtića kao i dezinfekciju obuće i ruku na ulazu u vrtić.

Zahvaljujemo roditeljima na razumijevanju i dobroj suradnji, u nadi da ćemo zajedničkim naporima spriječiti daljnje pogoršanje epidemiološke situacije u našem vrtiću.

Podijelite objavu ...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Leptirići – jesen

Najstarija skupina u našem vrtiću smo mi,veseli i zaigrani Leptirići!U lipnju smo “stare” prijatelje u školu ispratili,a ovu jesen na igru “nove” Papaline i Žabice

Aktivnosti

Jesen u Macaklinima

Stigla je jesen, a mi smo je radosno dočekali i obilježili raznim aktivnostima. Dok smo svakodnevno boravili na vanjskom prostoru ,promatrali smo promjene u prirodi