Obavijest roditeljima – nova pedagoška godina

Upute za dolazak i odlazak iz vrtića - D.V. Zlatna ribica, Kostrena

Dragi roditelji,
pedagoška godina započinje u četvrtak , 1. rujna 2022.g. te će na oglasnoj ploči vrtića biti objavljen popis djece po skupinama, odgojitelji skupina i broj sobe.

Ove godine radno vrijeme vrtića je od 6,30 do 17,00 sati. U periodu od 6,30 do 7,00 te od 16,30 do 17,00 sati ( DEŽURSTVO) rade dežurni odgojitelji. Molimo roditelje koji imaju potrebu korištenja dežurstva da dostave potvrdu o radnom vremenu oba roditelja kako bi pravovremeno planirali organizaciju rada.

Obveza svih roditelja je da potpišu ugovor o korištenja usluga vrtića koji mogu preuzeti osobno u tajništvu vrtića, 30. i 31.08.2022. te dostaviti potpisane najkasnije prvoga dana dolaska djeteta u vrtić. Podsjećamo dosadašnje korisnike na obvezu podmirenja svih troškova prije sklapanja novog ugovora.

Prvi sastanak za roditelje novoupisane djece održat će se u utorak, 30.08.2022. g., u 17,00 sati. Prvi dio sastanka bit će na dvorištu vrtića, nakon čega slijedi upoznavanje roditelja s odgojiteljima skupine. Sastanak je namijenjen isključivo roditeljima bez prisutnosti djece.
S poštovanjem,

Podijelite objavu ...

golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Novosti

“KRIJESNICE” U NAŠEM VRTIĆU

U novu pedagošku godinu naš vrtić ponosno je ušao bogatiji za još jednu skupinu! Našu skupinu nazvali smo “Krijesnice” sa željom da osvijetlimo i razveselimo

Aktivnosti

Rujan u skupini Pingvini

Ove pedagoške godine našoj skupini pridružili su se novi prijatelji, djevojčica Buga i dječaci Matija i Vid te nas je sad 23. Rujan je mjesec