Obavijest o novoj pedagoškoj godini

Dragi roditelji!
Nova pedagoška godina započinje u srijedu, 1.rujna 2021.g. Popis djece ovogodišnjih skupina, broj njihove sobe i odgojitelja bit će izvješen na oglasnim pločama u blizini ulaznih vrata ustanove te na ulaznim vratima svake sobe u kojoj boravi određena skupina.

Od 27. do 31.08.2021.g. u tajništvu možete preuzeti dva primjerka ugovora te obvezno jedan potpisani primjerak dostavite najkasnije do 1.rujna odnosno do prvog dana polaska djeteta u vrtić. Boravak djeteta nije moguć bez potpisanog i dostavljenog ugovora, kao i u slučaju nepodmirenih troškova (prošlogodišnji polaznici).

Radno vrijeme vrtića je od 7,00 do 16,30 sati te Vas molimo da tijekom godine poštujete kućni red i Sigurnosno zaštitni i preventivni program vrtića.

Prilikom dolaska/odlaska djece iz vrtića molimo da se pridržavate navedenog:

  • Ispred ulaza u vrtić bit će postavljene dezinfekcijske barijere na koju i dijete i roditelj trebaju stati i dezinficirati obuću.
  • Obavezna je dezinfekcija ruku i nošenje zaštitne maske za lice prilikom ulaska i boravka roditelja u vrtiću.
  • Dijete ne dezinficira ruke niti nosi zaštitnu masku.
  • Vrata vrtića bit će otključana od 7,00 do 9,00 te od 15,00 do 16.30 sati. Prilikom dolaska u vrtić / po dijete, pozvoniti odgojitelju na parlafon te ga pričekati na dopuštenom mjestu.
  • Ako je više roditelja došlo u isto vrijeme, treba držati razmak od 2 metra; jedno dijete dolazi u pratnji isključivo jedne odrasle osobe.
  • Boravak roditelja u prostoru vrtića treba biti što kraće, bez nepotrebnog zadržavanja.
  • Djecu obuvati na klupicama za sjedenje ( ne na garderobnim ormarićima).

Obavijest roditeljima novo upisane djece

Roditeljski sastanak na temu “Polazak djeteta u jaslice/ vrtić” održat će se u ponedjeljak, 30. kolovoza 2021.g. u 18,00 sati u holu vrtića. Nakon kratkog zajedničkog dijela sastanka, roditelji će nastaviti sastanak s odgojiteljima i dogovoriti boravak djeteta u prvim danima rujna, odnosno tijekom perioda prilagodbe.

Svima želimo uspješnu godinu te Vas pozivamo na suradnju u ostvarenju zajedničkog cilja – zdravo i sretno dijete u vrtiću!

Podijelite objavu ...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Novosti

Hrvatski olimpijski dan u našem vrtiću

10.rujna 2021.g. Dječji vrtić „Zlatna ribica“ obilježio je Hrvatski olimpijski dan, projekt proslave sporta i olimpizma kojim se želi razvijati svijest o važnosti svakodnevnog bavljenja

Novosti

Natječaj za odgojitelje

Natječaj za radno mjesto ODGOJITELJ/ODGOJITELJICA – 4 izvršitelja/ice na određeno puno radno vrijeme PRILOG: Natječaj za odgojitelje