Pačići

Dječji vrtić Zlatna ribica, Kostrena

Posljednje objave

POZDRAV PROLJEĆU

Dolaskom toplijih dana sve je više izlazaka i igre na vanjskom prostoru. Kako se budi priroda, bude se i zdrave navike u našoj skupini pa…

GLAZBA JE RADOST

Maškare, mnoštvo pjesme i plesa te općenito interes prema glazbi naše skupine dali su nam ideju da se malo intenzivnije posvetimo toj temi. Projekt smo…

Dragi „Pačići“!

S novim godišnjem dobom u naš vrtić stiglo je i 15 novih, znatiželjnih Pačića. Doplivali su brzo, veselo i zaigrano, željni novih prijatelja, avantura i znanja.

Prigrlile su ih njihove odgajateljice Tanja, Andrea i asistentica Nataša. Period prilagodbe bio je obilježen radoznalošću, igrom, ali naravno i pokojom suzom. Srećom, brzo je prošao i zabava je počela!

Najprije smo se morali naviknuti na novi ritam dana i biti samostalni u nekim svakodnevnim rutinama. U početku nam je najteže bilo podignuti rukave pri pranju ruku, pravilno ih oprati, sjediti za stolom prilikom jela. Još uvijek se “mučimo” u vrijeme presvlačenja, a ponekad nam je mrsko dijeljenje igračaka. Izlazak izvan naše sobe poseban je izazov. Iako imamo još “puno posla”, Pačići spremno pokazuju prijateljstvo, ljubav, dijele zagrljaje i pomažu prijateljima. Tek smo na početku vrtićkih dana, a znamo da svaki početak nije lagan. Važno je da naša mala obitelj ima veliko srce koje je spremno prigrliti puno nadolazećih Pačića i uvesti ih u zajedničke trenutke naših života.

Nemojte niti pomisliti da nismo vrijedni. Naše ručice svakoga dana stvaraju kreativna djela vama vidljiva u holu vrtića, a sve više novih stihova pamtimo iz dana u dan.


Veliko hvala našim roditeljima na trudu, strpljenju i razumijevanju te pomoći u proteklim mjesecima.

Pozivamo vas da naše aktivnosti pogledate u galeriji fotografija.

bubbles