Bubamare 2021./2022.

Dječji vrtić Zlatna ribica, Kostrena

Posljednje objave

Bubamare na snijegu

Zakoračili smo u novu godinu, nove izazove, iskušenja i uzbuđenja. Na Platku je pao snijeg, a s obzirom da Bubamare vole izlaske i istraživanja izvan…

Dragi „Bubamarci“!

Nadam se da ste dobro i da ste se u ova dva mjeseca kod kuće odmorili, naigrali sa mamama, tatama, nonićima i nonama te da vam vrtić nije previše nedostajao (jer malo, sigurno je). No, takvo je vrijeme da još malo moramo biti strpljivi i kod kuće čuvati sebe i bližnje. To vrijeme i dalje iskoristite u igri i zabavi.

Do našeg ponovnog susreta i dolaska u „Bubamare“, prisjetimo se gdje smo sve bili i kako smo se igrali, jer druge godine nas čeka još više toga, puno zabave, izleta, druženja, učenja… 

Pogledajte fotografije!

Teta Barbara i teta Jelena misle na vas, falite nam, te vam šaljemo veliki zagrljaj i puse!

Aktivnosti za kod kuće

Drage “Bubamare”!

Pošto smo mi vesele "bubamare", dajemo vam maleni zadatak i pritom se zabavite s roditeljima, sestrama i braćom. Sve vaše radove možete fotografirati i poslati nam na mail ili viber.

ZADATAK 1.
Napravi bubamaru tako da sa temperom oslikaš svoje stopalo u crveno i crno. Trebat će ti mala pomoć odrasle osobe, a otisak poslije sam završi i dodaj bubamari točkice, oči i nožice!

BUBAMARA1

ZADATAK 2.
Dok si u šetnji, pronađi par lijepih kamenčića i napravi bubamaru. Tako možeš urediti vrt ili vazu s cvijećem.

BUBAMARA2

Radove za objavu možete poslati na mail bruna.rubinic@zlatnaribica.hr.