Izlet u Crikvenicu – „Fijolice“

Svi smo s nestrpljenjem iščekivali naš prvi zajednički izlet. Već od jutarnjeg okupljanja u vrtiću započinju pripreme za odlazak u Crikvenicu. Osim djece, uzbuđeni su i pojedini roditelji. Cijeli je dan bio rezerviran za radost, druženje i zabavu.

Izlet je bio ispunjen zanimljivim aktivnostima u prirodi. Uživali smo u malim stvarima, veselili smo se svijetu oko sebe i njegovali prijateljstvo. Prošetali smo obalnim putem uz promatranje lučice i raznih plovila. Smjestili smo se na prostranoj pješčanoj plaži gdje su uslijedile igre u pijesku na „potopljenom“ gusarskom brodu. Počastili smo se sladoledom na obližnjem travnjaku gdje smo proveli preostalo vrijeme u igri do polaska autobusa. Slijedio je povratak u vrtić i vožnja autobusom puna dojmova. Izlet nas je prilično izmorio te smo se okrijepili ručkom po povratku u vrtić. Pojedini roditelji su nas dočekali ispred vrtića, a ostale „Fijolice“ su nakon ručka odmorile i otišle kućama u popodnevnim satima.

Ovogodišnje vrtićke dane uljepšao nam je odlazak na izlet u prekrasan sunčani dan koji će sigurno ostati zabilježen kao lijepa uspomena.

Odgojiteljice: Nadežda Jakšić Aldin, Ana Radolović

Podijelite objavu ...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Listopad u Sovicama

Listopad je mjesec bogat raznim događanjima pa smo tako i mi u Sovicama uživali u istima.Ove godine Dječji tjedan (4.10-10.10.) obilježili smo raznim aktivnostima. Ovogodišnja

Aktivnosti

Školjkice – listopad

Tijekom mjeseca listopada u našoj skupini odvijale su se aktivnosti vezane za jesen i jesenske plodove. Pjevale su se pjesmice, brojalice, čitale slikovnice, likovno smo