Hrvatski olimpijski dan u našem vrtiću

10.rujna 2021.g. Dječji vrtić „Zlatna ribica“ obilježio je Hrvatski olimpijski dan, projekt proslave sporta i olimpizma kojim se želi razvijati svijest o važnosti svakodnevnog bavljenja tjelesnim aktivnostima i promicati sport. Hrvatski olimpijski dan jedinstveni je naziv za nacionalnu sportsku manifestaciju koja se obilježava 10. rujna, na dan osnivanja Hrvatskog olimpijskog odbora.

Obilježje ove manifestacije je bijela majica pa su djeca tako odjevena provela jutro u sportskom druženju u dvorištu vrtića. Ovaj dan obilježen je i pješačenjem šetnicom uz more.

Djeca su naučila da je bijela podloga olimpijske zastave na kojoj je ucrtano pet olimpijskih krugova danas opće prihvaćen olimpijski simbol fair playa, prijateljstva i mira.

Podijelite objavu ...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Rujan u Sovicama

Dragi roditelji! Šaljemo Vam jedan topli, veliki pozdrav u novoj pedagoškoj godini. Mjesec rujan obilježava prva ili ponovna prilagodba djece na vrtić, a za koju

Aktivnosti

„Školjkice“- prvi dani u jaslicama

Mjesec rujan je za našu najmlađu skupinu “Školjkice” mjesec prilagodbe. Ima nas 15 i svi smo redom spremni za nove jasličke avanture!  Polazak u jaslice