Fijolice u veljači

Šetnja je jedna od aktivnosti u našem vrtiću u kojoj djeca dolaze u interakciju s neposrednom prirodnom i društvenom okolinom. Šetnjom potičemo važnu životnu naviku – kretati se trebamo svakodnevno!

Sunčani zimski dan Fijolice su iskoristile za šetnju.

Na prigodan smo način obilježili Valentinovo – dan zaljubljenih, 14. veljače. U „Fijolicama“ sve je bilo u znaku ljubavi, srca i radosti. Izradili smo čestitke za svoje najdraže: mame, tate, none, noniće, djedove i bake.

Djeca kroz igru i aktivnosti shvaćaju koliko su važna dobra djela, ljubav i prijateljstvo!

Maškare 2021.

Prošlo je i ovo maškarano leto!
Za maškare se va Kostreni zna od kad se zna i za Kostrenu. Od vavik su se ljudi maškarali jer to je va naravi našeg kraja. Mesopusni dani ili jednostavno Maškare zavladale su i va Fijolicami jer se tradicija maškaranja njeguje od malih nog.

Veselo i zabavno bilo je svakog petka ali i utorak, 16.veljače kada smo “osudili Mesopusta”.

Mali del toga morete videt …

Podijelite objavu ...

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Listopad u Sovicama

Listopad je mjesec bogat raznim događanjima pa smo tako i mi u Sovicama uživali u istima.Ove godine Dječji tjedan (4.10-10.10.) obilježili smo raznim aktivnostima. Ovogodišnja

Aktivnosti

Školjkice – listopad

Tijekom mjeseca listopada u našoj skupini odvijale su se aktivnosti vezane za jesen i jesenske plodove. Pjevale su se pjesmice, brojalice, čitale slikovnice, likovno smo