DRUŽENJE S RODITELJIMA

Zajedno s roditeljima održale su se dva druženja, jedno s očevima, jedno s majkama. Cilj druženja bio je jačanje partnerstva s roditeljima, a kroz  razne igre su djeca su mogla pokazati mnoge svoje vještine.

U travnju smo se prvo družili s tatama. Pozitivna atmosfera osjetila se od samog početka svakog druženja. Tate su bili pravi partneri u natjecanju, ali i ustrajni protivnici.

Druženje se provelo u slaganju tangrama,

odgonetanju zagonetki,

takmičarskoj igri,

i za kraj, u plesu.

Druženje s mamama organizirali smo u svibnju. I mame su bile dostojni protivnici. Druženje je bilo organizirano kroz:

igru zagonetne tombole,

takmičenje u štafetama,

i u plesu.

Djeca su izradila prigodne poklone za svoje roditelje što je razveselilo i tate i mame. Pjesmom „Mama“ završili smo ovo prekrasno druženje, a dojmovi su se vidjeli  po suzama od sreće.

Ovim putem zahvaljujemo se svim roditeljima koji  su se odazvali na naš poziv i proveli dan u igri i druženju sa svojom djecom.

Vole vas vaše Zvjezdice s odgajateljicama Sonjom i Sandrom!

Podijelite objavu ...

golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Doviđenja vrtiću, dobar dan školo!

Završnim svečanostima oprostili smo se od prijatelja iz skupina “Pingvini”, “Ježići” i “Zečići”  koji u rujnu odlaze u školu. Želimo im puno uspjeha u školskim

Aktivnosti

“Školjkice” istražuju i čuvaju prirodu

Dolaskom proljeća  više vremena boravimo na vanjskom prostoru što bam pruža mogućnost da lakše istražujemo i uočavamo promjene u prirodi. Samim time su nam i