Aktivni svibanj u Pačićima

        Svibanj, mjesec pun aktivnosti i događaja, toplijih i sunčanih dana napokon je stigao. Početak mjeseca obilježili smo završnim izletom u Istru. Posjetili smo, s prijateljima iz skupine “Macaklini”, mjesto Svetivinčenat i uživali u prekrasnom dvorcu “Sanc.Michael”. Predivan sunčan dan ispunjen brojnim aktivnostima uveo nas je u život u srednjem vijeku kroz razne tematske igre, jahanje ponija, vožnje kočijom te borbe lukom i strijelom. Kraj pustolovine zasladili smo ukusnim ručkom i sladoledom te umorni zaspali do povratka.

Dolaskom proljeća i buđenjem „zujalica“ u našoj skupini pokazao se veliki interes za proučavanje pčela. Potaknuti time rodila se ideja za proljetnu radionicu “Pčele”. Vrijedni roditelji pomogli su nam u izradi košnica i pčelica te smo u naš vrtić unijeli puno veselih i zaigranih boja. Kad se ruke male slože u Pačićima nastaju prava mala umjetnička djela i zato veliko hvala svima!  Bila je to i prilika za foto retrospektivu naših aktivnosti kroz proteklu pedagošku godinu.

        I za kraj pohvaljujemo našeg velikog “Pačića” Miu i njezin nastup na ”Čakavskim susretima” u Narodnoj čitaonici Kostrena. Bravo Mia!

Podijelite objavu ...

golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Rujan u skupini Pingvini

Ove pedagoške godine našoj skupini pridružili su se novi prijatelji, djevojčica Buga i dječaci Matija i Vid te nas je sad 23. Rujan je mjesec