OBAVIJEST O NOVOJ PEDAGOŠKOJ GODINI

Dragi roditelji!

Nova pedagoška godina započinje u petak, 1. rujna 2023.g. Popis djece ovogodišnjih skupina, imena odgojitelja  te broj njihove sobe bit će izvješen na oglasnim pločama u blizini ulaznih vrata u ustanovu i na ulaznim vratima svake sobe u kojoj boravi određena skupina.

Od 28. do 31.08. 2023.g., od 8,00 do 15,00 sati u tajništvu možete preuzeti dva primjerka ugovora  te obvezno jedan potpisani primjerak (potreban potpis oba roditelja, osim u slučaju opravdane odsutnosti kada se drugi roditelj potpisuje čim je u mogućnosti)  dostavite najkasnije do 1. rujna odnosno do prvog dana polaska djeteta u vrtić. Boravak djeteta nije moguć bez potpisanog i dostavljenog ugovora, kao i u slučaju nepodmirenih torškova (prošlogodišnji polaznici) te molimo roditelje da na vrijeme izvrše obvezu plaćanja.

OBAVIJEST RODITELJIMA NOVO UPISANE DJECE

Roditeljski sastanak na temu “Polazak djeteta u jaslice/ vrtić” održat će se u srijedu, 30. kolovoza 2023.g. u 18,00 sati u holu vrtića. Nakon kratkog zajedničkog dijela sastanka, roditelji će nastaviti sastanak s odgojiteljima i dogovoriti boravak djeteta u prvim danima rujna, odnosno tijekom perioda prilagodbe.

Svima želimo uspješnu godinu te Vas pozivamo na suradnju u ostvarenju zajedničkog cilja – zdravo i sretno dijete u vrtiću!

Podijelite objavu ...

golden-fish-footer

Prijavite se na newsletter

Primite sve bitne informacije na vaš email.

Istražite još ...

Aktivnosti

Rujan u skupini Pingvini

Ove pedagoške godine našoj skupini pridružili su se novi prijatelji, djevojčica Buga i dječaci Matija i Vid te nas je sad 23. Rujan je mjesec